Az edzésterv csak akkor lehet hatékony, ha az aktuális helyzetnek megfelelően módosítható.
A számítástechnika erre nem képes.

Ha tényleg komolyan gondolod, a terved mögött mindig egy EDZŐ kell, hogy álljon!

Az ttGang által nyújtott edzésterveket minden esetben Tarján Tamás (TT) diplomás kerékpáredző a Maraton Merida Team CST edzője készíti. Aki már több mint tizenöt éve vesz részt a magyar kerékpársportban. Jelenleg is aktív versenyzőként és csapata sportolóinak nyújtott segítségével, folyamatosan bővülnek szakmai tapasztalatai, így biztosítva a ttGang korszerű edzéselméleti hátterét.

MAGAMRÓL ANNYIT, HOGY...

...1974-ben születtem Budapesten a Sportkórházban – ez nagyon fontos! ;) Lehet, hogy innen szippantottam magamba a sport szeretetét?! A kerékpár a korai BMX-es éveim óta - mint a legtöbb fiúnál – nálam is egy életre szóló szerelemmé vált.

A kerékpárral, mint versenysporttal 1992-ben kerültem közelebbi kapcsolatba. Ekkor indultam életem első CrossCountry Magyar Kupa futamán. Annyira magával ragadott az a hihetetlen mértékű teljesítmény, amire ebben a sportágban szükség van, hogy komolyabban is elkezdett érdekelni a sportág tudományos háttere. Ennek megfelelően 2003-ben már el is végeztem a Semmelweis Egyetem Kerékpár Szakedzői szakát. Diplomamunkámat a terheléses vizsgálatokról írtam. Illetve a vizsgálatok során fényt derítettem egy érdekes jelenségre az alapozást illetően. (Ha érdekel a dolog, innen a teljes diplomamunkámat letöltheted.)

Jelenleg a Maraton Merida Team csapatedzőjeként működöm közre a tagok minél jobb kondíciójának felépítésében. Emellett az ország különböző pontjairól is edzek kerékpárosokat. Ebben egy hazánkban egyelőre páratlan internetes megoldás van segítségemre. A rendszer nagyban megkönnyíti sportolóim edzésvezetését és dokumentációját, az edzések kiértékelését, és a köztünk zajló kommunikációt. Ezt a platformot használja a SaxoBank, a CerveloTestTeam, a BMC csapata, és persze a Maraton Merida Team is! Ha nekik jó... ;-)

edzés.forevör!