TESZTELD MOST!

A platform a ttGang.hu „LOGIN” modulján keresztül érhető el (menü - jobb oldal). A jelszót és felhasználónevet a megrendelés után kapják meg a sportolók.
Aki azonban kedvet érez kipróbálni a rendszert az alábbi hozzáférés segítségével maga is meggyőződhet a rendszer professzionális részleteiről. felhasználó: maxmus
jelszó: maxmus

Edzéstervek! Edzésdokumentáció! Mindezt egy online eszközzel, mely megfelel a jelenkor sportolói által támasztott követelményeknek.

A web4trainer (w4t) ( http://www.web4trainer.com) egy osztrák fejlesztésű online edzésszoftver, edzésplatform. Ez az egész rendszer egy osztrák szerveren lett elhelyezve. Így bárhonnan, bármikor, végezhetjük edzésdokumentációs feladatainkat. Természetesen anélkül, hogy a mai professzionális eszközöket nélkülöznünk kéne! SŐT!

EDZŐKNEK, CSAPATOKNAK

Csapatok (több sportoló) edzésdokumentációját szeretnéd megoldani egy korszerű eszközzel? A w4t-vel kiterjesztheted a lehetőségeidet - nem kell többé email-en egy kusza Excel-táblát küldözgetned.

Szervezhetjük a csapat programját, közös edzésekről, edzésversenyekről adhatunk hírt a sportolóinknak, elláthatjuk őket - a terhelésdiagnosztikai eredményeik függvényében - maximálisan személyre szabott edzéstervvel, miközben ők gyorsan és pontosan tudják megosztani velünk (mint edzőkkel) az edzésadataikat.

A ttGang-on elérhető, a w4t rendszerrel készült edzésterv minden esetben Tarján Tamás tapasztalatának, munkájának az eredménye, sohasem egy a rendszer által generált automatikus „terv”!

SPORTOLÓKNAK, VERSENYZŐKNEK

Egy MODERN rendszerben szeretnél, MODERN edzéstervhez jutni? Komolyan szeretnél készülni az előtted álló versenyekre? Unod az áttekinthetetlen Excel-táblákat, esetleg gyakran eltűnik a fénymásolt edzésterved. A ttgang-w4t rendszerrel és abszolút testre szabott, valóban rugalmasan kezelhető edzéstervet kaphatsz, ami bárhol, és bármikor a rendelkezésedre áll!

Természetesen az összes funkcióra, a rendszer adta lehetőségekre itt nem áll módunkban kitérni. Az igények és a jelenleg is folyó fejlesztések függvényében egyre több írott információhoz juthatnak majd a magyar érdeklődő edzők sportolok is. Addig angol, német és spanyol nyelven kimerítő részletességű ismertetők és a rendszerrel kapcsolatos lehetőségek állnak rendelkezésre a fejlesztő weboldalán:

web4trainer.com

Fontosnak tartjuk, az edző és a sportoló közti, személyes kapcsolatot.
Ezért a sportolók és az edző kollegák számára készséggel állunk rendelkezésre
az alábbi elérhetőségeinken.